Nieuws

Wat betekent het coronavirus voor Pensioenfonds Forbo?

Heel Nederland wordt geraakt voor de gevolgen van het Coronavirus. Ook ons pensioenfonds. Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten. We hebben verschillende maatregelen genomen om te zorgen dat ons fonds zo goed mogelijk kan blijven functioneren.

Maatregelen

Ons fonds doet er alles aan om deze situatie goed te blijven functioneren. Het bestuur heeft de volgende maatregelen genomen:

  • We hebben intensief contact met onze vermogensbeheerder om de ontwikkelingen op de beleggingen en de financiële markten te beoordelen. We sturen bij waar dat nodig is.
  • Het fonds heeft beoordeeld of alle partijen die diensten voor ons fonds verrichten goede maatregelen hebben genomen om de dienstverlening voort te zetten. Het bestuur heeft vastgesteld dat dit zo is. We hebben intensief contact en houden de ontwikkelingen goed in de gaten.
  • Het bestuur heeft maatregelen genomen om te zorgen dat het bestuur zelf kan blijven functioneren, ook als bestuursleden ziek worden of nu fysieke vergaderingen niet mogelijk zijn.

Wat merkt u?

Onze dienstverlening gaat gewoon door. Ontvangt u van ons fonds een pensioen? Dan ontvangt u uw uitkering op tijd. Wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan het contactformulier. Misschien moet u iets langer wachten op uw antwoord dan u gewend bent. Wij doen ons uiterste best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Over de effecten op de lange termijn kunnen wij nu nog niets zeggen. We houden u op de hoogte.

Wij wensen u allen een goede gezondheid toe.