Nieuws

Pensioenduidelijkheid.nl: info over de vernieuwde pensioenregels

Op 1 juli veranderden de regels voor pensioen in Nederland. Die nieuwe regels zijn gemaakt door vakbonden, werkgevers en de overheid. Nieuwsgierig naar het hoe en waarom? Ga naar www.pensioenduidelijkheid.nl.

 

Over pensioenduidelijkheid.nl

Op deze website leest u op hoofdlijnen wat pensioen is, waarom er nieuwe regels zijn, wat er gelijk blijft en wat er verandert. De website is gemaakt door vakbonden, werkgeversorganisaties, pensioenuitvoerders en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Eerder heette deze website www.onsnieuwepensioen.nl.

Uw pensioen binnen de nieuwe regels bij ons fonds

Ook wij zijn in gesprek met de sociale partners over de nieuwe pensioenregels. De sociale partners zijn de vakbonden, OR Eurocol en de werkgever. Zij bepalen de inhoud van uw pensioenregeling, wij zorgen voor de uitvoering daarvan. Op deze pagina leest u er meer over en kunt u de tijdlijn bekijken. Wij houden u op de hoogte over de voortgang via onze website.

Vragen?

Veel informatie over uw pensioen vindt u op onze website. In Mijn Pensioencijfers ziet u een overzicht van uw pensioen bij ons fonds. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.