Nieuws

Check uw Uniform Pensioenoverzicht

Vandaag ontvangen alle pensioengerechtigden het Uniform Pensioenoverzicht (UPO) per post. Het UPO is een persoonlijk pensioenoverzicht van de actuele stand van zaken van uw pensioen bij ons fonds. Ook ziet u wat uw eventuele partner en kinderen ontvangen, mocht u komen te overlijden.

Wat moet u doen?

Bekijk het pensioenoverzicht goed. Controleer bijvoorbeeld of de juiste partner op het overzicht staat. Zijn de bedragen in lijn met vorig jaar? Bent u gescheiden en is dit voor 1 januari verwerkt? Dan moeten de bedragen op het pensioenoverzicht ook hierop zijn aangepast. Ziet u iets dat afwijkt? Neem dan contact met op ons op.

Het pensioenoverzicht kunt u downloaden

Wilt u het pensioenoverzicht downloaden? Dat kan als u inlogt in de beveiligde omgeving Mijn Pensioencijfers van deze website. U vindt het pensioenoverzicht bij ‘Mijn Documenten’.

Bent u nog niet met pensioen?

In juni ontvangen alle werknemers het Uniform Pensioenoverzicht per post. Bent u een oud-werknemer van Forbo? Dan ontvangt u eens in de 5 jaar het pensioenoverzicht per post. In 2024 ontvangt u weer een UPO per post. Wel kunt u aan het einde van dit jaar het digitale UPO terugvinden in Mijn Pensioencijfers.

Meer informatie

Hebt u vragen over uw pensioen bij ons? Neem dan contact op. Onze medewerkers helpen u graag.